Wednesday, November 04, 2015

Carut

Yawwww !!! Fuhhhhlamakkkk berapa lama tak update blog nie. Habuk banyok nokrom !!! 

#opsawekgrungetermencarut

Guyysss !!! Tahu je lah zaman sekarang nie org yg mencarut nie macam buat dosa besar sangat. Nowadays, kau makan rasuah tak dosa besar, kau judi tak dosa besar, kau mengumpat tak dosa besar. Yg dosa besar nya. Haaaaaaa. Yg macam aku nie. Pakai tudung dan mencarut.

Yep !!! Yg mencarut. Agak agak korang tak leh terima aku mencarut. You guys boleh angkat kaki blah dari page blog aku. 

Dohhhh. Kau kalau mencarut. Org dah tak pandang kalau kau solat lima waktu ke . Kau carut. Kau kafir. Haaaaa. Zaman skang punya mindset.

Uish. Long enough I guess my explaination pasal mencarut nie. Fuhhhhhhh. 

#awekgrungemencarut

Hahhahhahahahha. Bukan ciri ciri perempuan idaman ramai ialah mereka yg sopan dan x mencarut ke. Hahhahhahahhahha. Kira aku out of the list ah nie. Never think of being one in your list too madfakas. Wekkkkk~

Dah bosan ah, dah malas nak cara ape pendpat org dekat aku yg mencarut nie. Kemon ah. Jangan jadi bodoh sangat ingat aku kerja mencarut 24 jam ke. Ituh namanya dah tak dek kerja sangat. 

Kalau cakap or having conversation with elderly aku tahu lah nak cakap sesopan tak dek ah aku kurang ajar sangat.
Kadang kadang carut nie bukan kurang hajar pun. Carut nie lebih friendly kut. Duhhhh. 

Kau taw org yg jrg carut nie entah entah kerja dok mengumpat je haaaaa~ #tekaje 

Tak dek ah. Carut pun isu besar susah ah. Baik pikir pasal dunya dan kerajaan korupsi lagi bagus. Apelah. Haishhhhh. 

Haishhh. Tuh je

Bye

#awekgrungeangkatkakidulu